ÖZERLİ’DEKİ ŞEHİTLER ANITI TÖRENLE AÇILDI

Açılışa;  Dörtyol Kaymakamı Ümit ALTAY, İlçe Emniyet Müdürü Dinçer KALKAN, Önceki dönem Belediye Başkan Fadıl KESKİN, Yeni dönem Belediye Başkanı Bahadır AMAÇ, İlçe jandarma komutanı Ferhat Turunç, Şehit aileleri , STK temsilcileri, Siyasi parti temsilcileri, Basın mensupları üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal Marşının okunmasının ardından açılış konuşmasını gerçekleştiren Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü Dinçer Dinsever Kalkan hayatını kabul eden şehitler için yapılan şehitler parkı ve anıtının kendisini duygulandırdığını ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirterek 03-10 Nisan Polis Haftasını canı gönülden kutladığını dile getirdi.

                      

Önceki Dönem Dörtyol Belediye Başkan Adayı Fadıl Keskin, iki kardeşini  şehit vermiş birisi olarak ve yaşanan üzücü hadisenim yaşadığı sırada Dörtyol Belediye Başkanı olduğum için şehitlere daha ayrı bir öneme sahip. Bu vesile ile bu anıtın yapımının ve açılışının kendisine nasip olmasının ayrı bir hüzün ve gurur olduğunu belirterek emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirtti.

Dörtyol Belediye Başkanı Bahadır Amaç ise yapmış olduğu konuşmada elim hadisenin yaşandığı günü çok net hatırladığını ve şehitleri bu şekilde anmanın büyük anlama sahip olduğunu ve kendini çok duygulandıran olay sonrası hayatını kaybeden şehitleri rahmet ve minnetle anan Başkan Amaç, yakınlarına sabırlar dilediğini belirterek, şehitler için yapılan anıtta emeği geçen herkese teşekkür etti.

Dörtyol Kaymakamı Ümit Altay ise gözlerini kırpmadan bu vatan için canlarını seve seve veren şehitlerin haklarını ödeyemeyeceklerini belirterek şehitleri anmak adına yapı ve açılışı gerçekleşen anıtım Dörtyol’a hayırlı olmasını diledi.

Şehitleri rahmet ve minnetle anan Dörtyol Kaymakamı Ümit Altay şehitler anıtının yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi.

Açılış konuşmalarının ardından Kuran-ı Kerim tilaveti dualar okundu ve akabinde tekbirler eşliğinde açılış kurdelası kesildi.

Program sonunda Dörtyol Belediyesi tarafından katılımcılara dağıtılan karanfiller şehitler anıtına sunuldu.

Haber: Dörtyol Yeni Doğuş Gazetesi

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Nöbetçi Eczaneler

Dörtyol nöbetçi eczaneleri