Dörtyol’da 23 Nisan Fener Alayı Yürüyüşü Coşkuyla Gerçekleşti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. Yılı kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen yürüyüş etkinliği Atatürk Parkından başlayarak Dörtyol Belediye Başkanlığı karşısında ki yeni tören alanında sona eren "Fener Alayı Yürüyüşüne” vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Değişik İllerden genellerle birlikte Dörtyol’daki motorsiklet gruplarının katılımı ile düzenlene kortej kutlamalara renk kattı.

Fener alayı yürüyüşünün ardından Dörtyol Belediyesinin katkıları ve Dörtyol Kaymakamlığının oluru ile tören alanı olarak kullanıma açılan Dörtyol Eski Kaymakamlık binası yerindeki tören alanına gelen vatandaşlar  Dörtyol Belediyesi Sanat Musiki Derneği ve Adana Büyükşehir Belediyesi Konservatuar'ının verdiği keyifli konserler ile vatandaşlar hoşça vakit geçirdiler.

Programda söz alan Dörtyol Kaymakamı Ümit Altay coşkulu kalabalığı görünce çok mutlu olduğunu ve halkın geleceğimizin teminatı çocuklarımızın bayramını coşkuyla kutlamasından dolayı gururu duyduğunu ifade ederek tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını kutladı.

Dörtyol Belediye Başkanı Dr. Bahadır Amaç ise yaptığı konuşmada “Yoğun katılımlarından dolayı vatandaşlara, protokol üyelerine, etkinlikte görev alan çalışanlara, Dörtyol Belediyesi Sanat Musiki Derneği üyelerine, Adana Büyükşehir Belediyesi Konservatuar sanatçılarına ve mobil konser platformunu bu etkinlik için bize tahsis eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Zeydan KARALAR’a teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Nöbetçi Eczaneler

Dörtyol nöbetçi eczaneleri